Wednesday, July 14, 2010

MAJLIS KESYUKURAN & AQIQAH PUTERA PUTERI KEMBAR KAMI

MAJLIS KESYUKURAN & AQIQAH
Tarikh: 10 JULAI 2010
Lokasi: Desa Coalfields, Sg Buloh, Kuala Selangor.
Nama bayi:
SITI NUR IFTINAN AZ ZAHRAH & MUHAMMAD IMTINAN ZUL ADNI

Beginilah rupa design poskad jemputan majlis kami. Hasil kreatif didaijaudesign at http://tokeybaju.blogspot.com/


Kanopi dengan tema biru dan pink.

Kanopi tempat BBQ kambing.

Susah nak cari cradle yang sesuai untuk twin actually, tapi akhirnya my lovely wife berjaya juga daptkan yang ini. Buaian berendoi yang ni aku namakan konsep heavenly garden. Hasil sentuhan reka oleh Make A Wish Event at http://makeawishbabies.wordpress.com/

Bila aku pasang je suis lampu2 tu semua, macam segmen surprise Deko Bersama Eric la pulak....
Iftinan dah test dulu pada malam sebelum majlis, ambik feel katakan... nak rehearse dulu.

Mummy membawa puteri Iftinan yang memakai gaun panjang menuruni tangga menuju ke singgahsana...

Daddy menggunting sedikit rambut putera Imtinan yang nyenyak tidur. Steady lah Imtinan! Tak meragam langsung. Daddy lak serius giler....

Tok Wan yang begitu happy....

Tasneem menjalankan tugas memberikan lolipop kepada tetamu2 kecil dengan jayanya.

Nenek bersama 3 orang puteri kesayangan: Rafidah, Hamidah, Ghasidah... jalan dah... tunjuk bagus konon...

Keluarga bahagia: Daddy with Imtinan & Mummy with Iftinan.

Tergolek2 terkangkang 2 ekor bear ni... tak senonoh...

Mummy bersama Bella yang mengalami kecederaan bibir.

Puteri Siti Nur Iftinan Az Zahrah... comel tak saya?

Putera Muhammad Imtinan Zul Adni...hensem tak saya?

Imtinan lena beradu di buai mimpi. Iftinan mengelamun angan2 indah... hehehe poyo kan?

Baru siap pasang ni.

Pandangan dari hadapan.

Macam keluarga Sidiq Sigaraga bersama anak menantu.

Sesi outdoor fotografi.

Jangan pandang belakang.... Imtinan pandang tepat ke kamera.

Sapa pandai berjalan dulu nanti ni?

Ala timang tinggi-tinggi....

Ini le kambing yang dimasak masala... yang betul2 tenung kita tu...

Kembar setelah dibotakkan kepala. Still cute kan? Tq to Cik Ayang... baju tu memang ngam dan sepadan...

No comments:

Post a Comment

KEMBAR JUMPA KLON SENDIRI

Bila mana klon sendiri muncul entah dari mana, maka gunakanlah segala ilmu yang ada untuk hapuskan mereka. Kerana kita hanyalah istimewa...

POPULAR POSTS