Posts

Showing posts from April, 2010

MOBICOW

POSTER KANVAS

Image
Setelah sekian lama mencari kat mana tempat yang boleh buat poster macam ni, akhirnya.... aku berjaya!! Dah lama kami berangan nak buat poster mcm ni. Macam gambar kat muzium atau galeri.Tapi bila survey kat internet, harga mak aih.... mahal yang amat. Rasa belum mampu nak tempah. Thanks to my fren yang memperkenalkan servis buat poster canvas ni pada harga yang aku boleh kata sebagai berpatutan.
Actually, aku buat poster ni khas untuk isteri tercinta sebagai hadiah kerana telah berjaya melalui saat pregnancy dan melahirkan anak kembar. Memberikan kami keceriaan dengan kehadiran kembar yang comel. Tanda terima kasih dan tahniah buat isteri dari suami yang serba kekurangan ini.

Ada cerita disebalik penghadiahan poster ni. Aku tempah secara rahsia tanpa pengetahuan isteri. On the day aku terima poster ni, wife ada beli majalah Pa&Ma terbaru. Kata dia kat dalam majalah tu ada promo dan diskaun sempena Hari Ibu dari company yang buat poster kanvas mcm ni. Beria2 dia cadangkan supaya aku…

BIG DADDY WENT TO CLINIC @ 12 April 2010

Image
Kelihatan seperti di dalam gambar ini, Daddy dengan gagahnye (gagah ke? ;p) membawa anak2 ke Klinik Kesihatan untuk check up. Mummy pulak tukang ambik gambar. Umur anak2 pada tarikh ini, 12 April 2010, ialah 2 bulan 2 hari.
Iftinan yang semakin sihat sedang lena. Tadi masa kene injection menjerit bukan main nyaring lagi.....Official weight pada usia 2 bulan ialah 3.6kg. Alhamdulillah.... masa lahir dulu cuma 1.71kg jer. Daddy nak pegang pun takut, kene very2 careful.
Inilah kesan suntikan pada paha kanan Iftinan.
Imtinan pun layan lena jugak lepas kene injection. Apa mesti diaorg mengantuk lepas kene inject? Official weight pada usia 2 bulan ialah 4.5kg. Alhamdulillah. Berat masa lahir ialah 2.1kg
Inilah kesan suntikan pada paha kanan Imtinan. Walaupun hero, tetap jugak menjerit sakit waktu kene suntik. Tapi kejap je, lepas tu terus tido.