Wednesday, April 14, 2010

BIG DADDY WENT TO CLINIC @ 12 April 2010

Kelihatan seperti di dalam gambar ini, Daddy dengan gagahnye (gagah ke? ;p) membawa anak2 ke Klinik Kesihatan untuk check up. Mummy pulak tukang ambik gambar. Umur anak2 pada tarikh ini, 12 April 2010, ialah 2 bulan 2 hari.

Iftinan yang semakin sihat sedang lena. Tadi masa kene injection menjerit bukan main nyaring lagi.....Official weight pada usia 2 bulan ialah 3.6kg. Alhamdulillah.... masa lahir dulu cuma 1.71kg jer. Daddy nak pegang pun takut, kene very2 careful.

Inilah kesan suntikan pada paha kanan Iftinan.

Imtinan pun layan lena jugak lepas kene injection. Apa mesti diaorg mengantuk lepas kene inject?
Official weight pada usia 2 bulan ialah 4.5kg. Alhamdulillah. Berat masa lahir ialah 2.1kg

Inilah kesan suntikan pada paha kanan Imtinan. Walaupun hero, tetap jugak menjerit sakit waktu kene suntik. Tapi kejap je, lepas tu terus tido.




 

1 comment:

  1. Kelakor tul abg amin nih! Hahaha...2 budak comeyl yg bakal menggegarkan umah abg amin n kak ct! =)

    ReplyDelete

KEMBAR JUMPA KLON SENDIRI

Bila mana klon sendiri muncul entah dari mana, maka gunakanlah segala ilmu yang ada untuk hapuskan mereka. Kerana kita hanyalah istimewa...

POPULAR POSTS