Posts

Showing posts from September, 2011

MOBICOW

GENG KEMBAR BERHARI RAYA 2011

Image
Tarikh: 24-25 Sept 2011
Lokasi: CASA RACHADO, Tanjung Biru, Port Dickson.
Aturcara:
24 Sept 2011
2pm : Ketibaan dan Pendaftaran
4pm : Sesi fotografi dan ramah mesra.
8pm : BBQ Dinner

24 Sept 2011
7am : Sarapan
8am : Mesyuarat AJK
9am : Sukaneka
12pm : Bersurai

Seramai lebih daripada 35 keluarga pasangan kembar termasuk kembar tiga telah berkumpul dan beramah mesra di Casa Rachado Beach Resort. Pelbagai aktiviti telah dijalankan sepanjang tempoh berada disana. Bermacam ragam dan kerenah anak2 kembar dapat disaksikan. 2 Nan turut hadir sebagai satu-satunya pasangan kembar boy n girl yang ada. Suasana sungguh meriah dan kecoh mulai daripada sesi pendaftaran. Bilamana kaum ibu mula berjumpa setelah sibuk kenal di facebook, inilah masa bersua muka dan berkenal2an.
Nak citer banyak pun macam malasa nak tulis. Tengok gambar je la ye......         
       

PASAL RAYA

Image
Dah lepas 2 minggu raya baru aku sempat nak update blog ni. Sibuk dengan beraya dan bila masuk ofis, banyak kerje pending sebab terlalu relaks masa bulan puasa aritu.

Jadi aku story sket2 je la pasal raya tahun ni. Alhamdulillah persiapan awal sebelum Ramadhan lagi dah kami buat. Baju2 untuk anak2 settle dah. Cuma baju daddy and mummy je. Aku start cuti raya dari 27 Ogos sehinggalah 4 Sept 2011. On 27 tu sempat lagi shopping last minute sebelumnak balik kampung aku esoknya. Tahun ni giliran beraya di kampung aku, kat Sijangkang. Pagi raya kedua baru berangkat ke Titi Gantung, Bota Kiri, kampung famili belah my wife. 3 Sept barula balik ke KL ikut jalan lama sebab nak singgah rumah sedara mara kat Sg. Besar, Sekinchan dan Tanjung Karang. Kita layan gambo la dulu... malas lak nak tulis.



Gambar lain nnt la aku upload.