Wednesday, September 28, 2011

GENG KEMBAR BERHARI RAYA 2011

Tarikh: 24-25 Sept 2011
Lokasi: CASA RACHADO, Tanjung Biru, Port Dickson.
Aturcara:
24 Sept 2011
2pm : Ketibaan dan Pendaftaran
4pm : Sesi fotografi dan ramah mesra.
8pm : BBQ Dinner

24 Sept 2011
7am : Sarapan
8am : Mesyuarat AJK
9am : Sukaneka
12pm : Bersurai

Seramai lebih daripada 35 keluarga pasangan kembar termasuk kembar tiga telah berkumpul dan beramah mesra di Casa Rachado Beach Resort. Pelbagai aktiviti telah dijalankan sepanjang tempoh berada disana. Bermacam ragam dan kerenah anak2 kembar dapat disaksikan. 2 Nan turut hadir sebagai satu-satunya pasangan kembar boy n girl yang ada. Suasana sungguh meriah dan kecoh mulai daripada sesi pendaftaran. Bilamana kaum ibu mula berjumpa setelah sibuk kenal di facebook, inilah masa bersua muka dan berkenal2an.

Nak citer banyak pun macam malasa nak tulis. Tengok gambar je la ye......

Berkaki ayam anak2ku...

Nan Abang yang steady... senyum memanjang.

Selepas registration @ lobi.

Antara famili dan kembar yang hadir. Ada yang masih dalam perjalanan lg ni.

Nan kakak dah tido dah

Kecoh la kaum ibu ni....

Lapar nak gi dinner....
 
Bekfas: Nan kakak ngan gaya comel. Apasal Abang nganga?

Orang lain meeting diaorg belaja menulis kt dinding.

Main bowling kelapa jadi baling kelapa.
 
Sesi fotografi by the poolside
 
Nan kakak menjaga adiknya, Nan Abang.
 
Keletihan dan kesejukan selepas mandi di pool.


1 comment:

KEMBAR JUMPA KLON SENDIRI

Bila mana klon sendiri muncul entah dari mana, maka gunakanlah segala ilmu yang ada untuk hapuskan mereka. Kerana kita hanyalah istimewa...

POPULAR POSTS