Wednesday, January 20, 2010

TASNEEM & BELLA AGAIN!!!!

Seronok tengok budak 2 orang ni. Actually gambar ni diambil last Disember 2009 masa diaorang stay kat umah aku. Kebetulan birthday Tasneem pun in Disember. Suka la dia dapat presents dari nenek, Mummy, Daddy, Umai, Walid dan Ayahcu. Masalahnya pulak si kecik Bella pun dengki nak hadiah jugak. Terpaksalah sediakan jugak hadiah untuk dia. Bila la korang nak datang KL lagi? Bella dah pandai cakap sekarang. Tasneem toksah cakap la... bercakap macam orang tua. Hehehehe... petah yang amat. Mummy korang pun dah rindu sangat tu. Tak sabar nak kawankan korang dengan sepupu baru...


Tasneem buat muka geram. Kejang actually... hehehehe


Aku bersama 2 org anak buah yang cute n comel. Tasneem dengan pop up eyes specs.


Ada gaya model tak?


Neem posing with Daddy after gets her birthday gift.


Peace No War! Tengok Bella dengan muka jeles kat belakang tu.

No comments:

Post a Comment

KEMBAR JUMPA KLON SENDIRI

Bila mana klon sendiri muncul entah dari mana, maka gunakanlah segala ilmu yang ada untuk hapuskan mereka. Kerana kita hanyalah istimewa...

POPULAR POSTS