Tuesday, March 27, 2018

SAMYANG CHALLENGE OLEH KEMBAR2NAN & UZAIR


Hello!!!!! Lama tak mengetuk keyboard kat sini.
Sekarang di Youtube, Kembar2nan dah ada Channel sendiri. Sejak2 dah jumpa dengan famili Gen Halilintar, terus semua nak jadi youtuber. Banyak benda nak direkod. Nak buat challenge lah... review lah, Q&A lah... reaction lah... vlog lah... uih... banyak tu. Sape nak edit dan upload? Daddy jugak yang kene buat.

So, sesiapa yang belum singgah channel diaorang, sila klik je link kat atas tu. Yang penting kene la SUBSCRIBE. Banyak lagi video2 kembar2nan akan diupload. Yang kat channel akujaworld, Daddy punya kekal je kat situ. Sila la tonton ye....

Rasanya ni adalah Channel Youtube Pertama di Malaysia untuk kembar sepasang Boy and Girl. So, apalagi.... jangan lupa tonton. Lepas tu Like, Comment, Share and Subscribe! Free je....

Lagi satu, sila follow Instagram @kembar2nan dan @uzair_ramadhani





No comments:

Post a Comment

KEMBAR JUMPA KLON SENDIRI

Bila mana klon sendiri muncul entah dari mana, maka gunakanlah segala ilmu yang ada untuk hapuskan mereka. Kerana kita hanyalah istimewa...

POPULAR POSTS