Friday, August 20, 2010

DELAY YANG TERLALU LAMA... BIRTHDAY MUMMY 2 NAN

Lama tak update blog ni kan? Tak sempat rasanya nak menaip banyak2. Semenjak jadi daddy of 2 Nan ni, agak sukar mencari masa senggang untuk update blog. Entry kali ini adalah special tribute to my wife sempena birthdaynya yang ke 28 pada 1 Ogos lepas. Dah lama berlalu kan? Sorry my dear....

Tak banyak kejutan yang aku buat, just spending time bersama anak2 dan isteri, kuar makan bersama Along n famili di Ayam Penyet Wangsa Walk. On that day, agak tense juga sbb masing2 ada agenda tersendiri. My wife rasa macam no one is ever peduli pasal birthday dia. So, I ajak la Along sekeluarga join mkn kat Ayam Penyet. Diaorg pon blom pernah sampai lagi ke Wangsa Walk. Aku order menu punyela banyak... mengah kekenyangan dibuatnya. Siap tapau bawak balik lg. Tapi pecal dia mmg tiptop! Authentic indonesian cuisine.

Tapi sori la sbb lupa nak ambik gambo masa makan2 tu. Kalut + lapo = makan x hingat... sampai lupa ambik gambo.

Sempat jugak budak2 ni ambil gambar bersama maskot RotiBoy.

Ini hadiah untuk wife aku. Tapi bukan aku yang bagi, heheheheh saje letak gambo kat sini. Botol comel, bau menarik. Lagi best kalau dapat free.... mmg free pun sbb akak ipar aku yang hadiahkan utk wife aku. Apa aku bagi? Hehehehe... tunggu....

No comments:

Post a Comment

KEMBAR JUMPA KLON SENDIRI

Bila mana klon sendiri muncul entah dari mana, maka gunakanlah segala ilmu yang ada untuk hapuskan mereka. Kerana kita hanyalah istimewa...

POPULAR POSTS