Monday, December 21, 2009

HUJUNG MINGGU YANG MELETIHKAN

MA'AL HIJRAH 1431 : ULANGTAHUN PERKAHWINAN

Salam Ma'al Hijrah 1431 buat semua Muslimin dan Muslimat. Tanggal itu jugalah menandakan genapnya 1 tahun hijrah majlis perkahwinan yang telah dilangsungkan di kampungku, Sijangkang. Kalau ikutkan kalendar Masihi, kene tunggu 27, 28 dan 29 Disember nanti. Maklumlah, sambutan kenduri kahwin 3 hari 3 malam. Heheheheh....


Cuti umum seluruh Malaysia sempena Awal Muharram aku duk rumah je. Pukul 2 .30 ptg barulah keluar ke KL. Arah dituju adalah SOGO KL. Jalan masuk KL agak sesak waktu petang tu. Tapi, alhamdulillah.... dapat jgk parking kat SOGO. Dah plan nak shopping byk, boleh dapat diskaun parking charge. Sampai2 je terus ke bahagian pakaian bayi dan kanak2. Pilih tu, pilih ni, pegang itu, pegang ini. Dalam tak sedar bila masa bayor baru tahu cecah ratus2 gak baju2 bayi ni. Ni le betul2 punye shopping. Ada sale, up to 70% diskaun. Ok la kan?

No comments:

Post a Comment

KEMBAR JUMPA KLON SENDIRI

Bila mana klon sendiri muncul entah dari mana, maka gunakanlah segala ilmu yang ada untuk hapuskan mereka. Kerana kita hanyalah istimewa...

POPULAR POSTS