Friday, April 28, 2017

2017: Masa Untuk Refurbish.


Lamanya tak datang singgah. Tak update page. Tak buat posting pun lama sangat. Sampaikan ada yang komen sejak 2016, 2017 baru baca. Kesian lama dia menunggu reply.
Takpe... rasa nak start balik  berblog lah. Mula2 bagi tukar theme, bagi angin baru. Macam masuk rumah baru... sapu, mop, buang sawang, vacuum, cat baru, kasi tukar kaler.

So, harap ada kekuatan untuk terus buat posting lepas ni. Share banyak perkara lagi selain yang kat dalam FB, IG dan Twitter.

No comments:

Post a Comment

KEMBAR JUMPA KLON SENDIRI

Bila mana klon sendiri muncul entah dari mana, maka gunakanlah segala ilmu yang ada untuk hapuskan mereka. Kerana kita hanyalah istimewa...

POPULAR POSTS