Friday, December 6, 2013

flickr: STORAN BERKAPASITI 1 TERABYTE TERSEDIA UNTUK ANDA.



Punyala lama tak login flickr.... alih2 member bagitau storage yang disediakan adalah 1 Terabyte. Bapok besar gile kalau nak upload gambar dan video. Lagi besar daripada Dropbox dan Cloud.
 
Maka bermulalah proses mengupload gambar-gambar yang selama ini tersimpan didalam memory card dan hard disk drive. Bila dah masuk flickr tu, ramai la bole tengok. Nak buat photobook pun belum ada kesempatan lagi ni.
 
Kepada yang sudi tu, jenguk2 la page flickr akujaworld. Klik link berikut atau kat gambar yang bertukar2 seblah kanan page ni.
 
 

 

No comments:

Post a Comment

KEMBAR JUMPA KLON SENDIRI

Bila mana klon sendiri muncul entah dari mana, maka gunakanlah segala ilmu yang ada untuk hapuskan mereka. Kerana kita hanyalah istimewa...

POPULAR POSTS