Tuesday, June 26, 2012

Nan Abang Rekacipta Fesyen Bajutido.

Gaya tidur yang tersendiri. Bajutido yang istimewa.
Gambar ni dah lama aku snap. Sedang aku browse folder2 gambar kat pc ofis ni, terjumpa la dengan gambar ni. Sebelah malam tu masa aku n mummy lipat2 baju, 2 Nan pun tolong la sekali. Tolong punggah adala! Kemudian diaorang belajar sarung seluar sendiri. Padahal diaorang dah pakai bajutido Angry Birds tu. Elok la si Nan Abang pakai suar pendek dan singlet yang sepadan tu, taknak lak di bukaknye sampai la tertido. Makanya.....sampai hantar ke rumah babysitter pun pakai macam tu jgk. Tak nampak la gambar Angry Birds Merah ....

No comments:

Post a Comment

KEMBAR JUMPA KLON SENDIRI

Bila mana klon sendiri muncul entah dari mana, maka gunakanlah segala ilmu yang ada untuk hapuskan mereka. Kerana kita hanyalah istimewa...

POPULAR POSTS